Položky označené "Skladem" expedujeme:
- objednáno do 10:00 ve stejný den
- objednáno po 10:00 následující den

Jaký je nejprodávanější elektromobil za 1. čtvrtletí 2020?

V letošním roce bylo v březnu zaregistrováno 4 412 kusů elektromobilu Renault Zoe. To společně s lednem a únorem představuje celkem 20 819 nových registrací v celé Evropě za rok 2020.

Stupnice vítězů: tři nejčastěji registrované elektromobily v Evropě za 1. čtvrtletí 2020

Stupnice vítězů: tři nejčastěji registrované elektromobily v Evropě za 1. čtvrtletí 2020. První je Renault Zoe, druhá Tesla Model 3, třetí Volkswagen e-Golf.
foto: Renault

 

Nový elektromobil Renault Zoe nabízí dojezd 395 km WLTP. Nová verze Renaultu Zoe se objevila na konci roku 2019, sedm let od prvního uvedení modelu.

Pozornost si kromě jiného zasluhuje komplexní balíček bezpečnostních systémů, jehož součástí je systém autonomního nouzového brzdění i systém kontroly a sledování jízdního pruhu (LDW).

Nový Renault Zoe využívá ekologické čalounění, které je vyrobeno z recyklovaných materiálů. Auto získalo kromě jiného nový vzhled přístrojové desky, jejíž součástí je nyní i 10" štít přístrojové desky před řidičem s možností personalizace a také obrazovka infotainmentu.

Nový multimediální navigační systém EASY LINK, kompatibilní s protokoly Android Auto a Apple CarPlay, s velkou obrazovkou o úhlopříčce 9,3” zajišťuje snadné používání funkcí určených pro elektrické automobily: dojezd na dostupnou energii, plánování trasy s ohledem na infrastrukturu nabíjecích stanic, ovládání nabíjení, dálkové zapínání a kontrolu stavu nabití, programování aktivace klimatizace a mnoho dalších.

Zdroj: tisková zpráva